dissabte, 28 de maig del 2011

27 M Barcelona

M'ofereixo per ensenyar a llegir. No cobraré, ho faré de forma voluntària. Una expressió, diguem-ne, de civisme ciutadà. Ja sabem que l'analfabetisme està quasi eradicat del nostre país, però encara hi ha gent que viu a l'obscuritat... La primera paraula que treballarem a l'aula serà "indignació", la segona, "pacífica" i la tercera, "revoltar-se". Noms, adjectius, verbs... s'ha d'aprendre de tot! Una mica més endavant... les preposicions: "amb" i "contra". Si, sí, ja ho sé... donen per a moltes sessions.

Posaré la meva oferta a facebook i a twitter... també als taulells d'anuncis dels mossos, dels partits polítics, institucions... Sincerament, seria de molta utilitat per a un gran nombre de persones (hauria de dir "responsables" tot i que sovint la seva actuació sigui força irresponsable -uf! aquesta paraula també em prendrà més d'una sessió!-). És un problema d'iniciació a la lectura. Bé, això crec. A no ser que tothom sàpiga llegir perfectament la situació i, simplement, no hi hagi cap mena d'intenció d'escoltar la gent indignada.

Bé, en tot cas, mentre no començo les classes presencials, qui vulgui pot anar escalfant motors amb la lingüística cognitiva (gràcies Laura! ;-)) :





Trobareu més informació a acampadaBCN.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada